Skip links
Groepsdagtocht
De Dordtevaar
Grote kerk

Ontdek Dordrecht

De leukste kennismaking met het mooie Dordrecht! Met dit arrangement kun je ervan uit gaan dat al de bezienswaardigheden van de stad worden gezien.

Vanaf € 54,95 p.p.

Bij minimaal 12 personen

Highlights

De Grote Kerk &
historische havens

10.00 – 11.00 uur
Je wordt met 2 kopjes koffie én een gebakje in één van de horecagelegenheden in Dordrecht ontvangen. Hier word je opgehaald door de VVV-gids.

11.00 – 13.00 uur
De VVV-gids(en) neemt je mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg kun je (indien mogelijk) een kort bezoek aan de Grote Kerk brengen.

13.00 – 14.30 uur
De gids brengt je naar de lunchlocatie. Je lunch bestaat uit een broodmaaltijd inclusief een drankje.

15.00 – 16.00 uur
Rondvaart door de historische binnenhavens van Dordrecht. De Dordtevaar is een elektrisch aangedreven open boot. Vanaf de boot kun je de hoge en scheve achtergevels van diverse bijzondere woonhuizen bekijken. Tijdens de rondvaart krijg je op het juiste moment informatie over de verschillende bezienswaardigheden. De Dordtevaar is een open boot!

Prijs per persoon
€ 54,95 bij minimaal 12 personen

Inclusief

  • 2 keer koffie met een gebakje
  • Stadswandeling o.l.v. een VVV-gids
  • Lunch
  • Rondvaart

Deelnemende restaurants: Het Magazijn, Osteria Luca, Dordts Genoegen, Kunstkerk, Merz, Den Witten Haen en restaurant Post.

Bijzonderheden
Let op: het vaarseizoen van de Dordtevaar loopt van 1 april tot en met 31 oktober 2023. Buiten dit seizoen kun je ter vervanging ook een bezoek brengen aan één van de musea, verderop in deze brochure vind je meer informatie over de musea.