Skip links
Restaurant het Magazijn
Van der Sterre Dordrecht

De smaken van Dordrecht

Cultureel en culinair genieten van Dordrecht. Dit is een arrangement voor de ware levensgenieter die ook nog wat wil opsteken tijdens dit leuke uitje.

Vanaf € 59,95 p.p.

Bij minimaal 15 personen (minder personen, meerprijs)

Highlights

Historie & culinair genieten

Dordrecht is veel te mooi om niet uitgebreid te verkennen! Wil je cultureel en culinair verwend worden? Tijdens deze tocht geniet je van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert, allemaal op verschillende locaties in de gezellige binnenstad van Dordrecht!

Onder leiding van een VVV- gids ga je van restaurant naar restaurant, stuk voor stuk bijzondere locaties. Gezellig met je collega’s, familie of vrienden de stad bezoeken en genieten van het beste wat de Dordtse keuken  te bieden heeft. Je hoort naast de bijzondere historie van de stad ook leuke anekdotes, de gidsen maken uw tour compleet.

  • 17.30 – 18.15: Voorgerecht
  • 18.15 – 19.00: Rondleiding
  • 19.00 – 20.15: Hoofdgerecht
  • 20.15 – 20.45: Rondleiding
  • 20.45 – 21.30: Nagerecht

Prijs per persoon: 61,50 bij minimaal 15 personen (minder personen tegen meerprijs)

Deelnemende restaurants:

Dordts Genoegen, Osteria Luca, restaurant het Magazijn, Kunstkerk, Post en restaurant Merz.

(samenstelling afhankelijk van de dag, groepsgrootte en beschikbaarheid)

Bijzonderheden:

Dranken zijn exclusief en dienen na afloop direct bij de restaurants te worden afgerekend. De restaurants serveren een verrassingsgerecht, waarbij je wel van te voren aan kunt geven of je vlees, vis of vegetarisch wilt eten. De gids vergezelt de groep tijdens het voor- en hoofdgerecht.